Letci

Kliknite na slike ispod i pogledajte naše radove.

img img img img

Letak je promotivni materijal za ciljane marketinške akcije. Dizajn letka se prilagođava potrebama željenog tržišta, što znači da vaš letak mora uključivati pitanja: tko, što, gdje, kada i zašto. Unesite i broj telefona ili e-mail adresu radi kontakta te izvor dodatnih informacija (web stranicu). Ljudi neće čitati duge i složene letke, stoga nastojte da tekst bude sažet i jezgrovit. Prednost letka je direktna distribucija, kao i njegova veličina. Može biti dovoljno malen da stane u džep, sa svim informacijama koje ste procijenili važnima za prenijeti. Postoje četiri glavne vrste letaka:

  • 'Pozivni letak' - izgleda kao mali plakat koji najavljuje neki događaj.
  • 'Letak s dodatnim informacijama' - fotografija nije neophodna. Ovaj se letak nikada ne dijeli na ulicama, već je namijenjen ljudima koji traže dodatne informacije.
  • 'Obični letak' - ispisan obostrano, savijen na pola ili na trećine. Potrebne su fotografije.
  • 'Ulični letak' - vrlo kratkog sadržaja i lako čitljiv. Katkad je ispisan sa samo jedne strane. Letci su napisani uglavnom masnim slovima, sadrže kratki tekst i fotografiju ili ilustraciju.

Uspješnost letka mjeri se njegovim odazivom, 1% se smatra solidnim poslovnim rezultatom. 10 000 podijeljenih letaka znači 100 novih klijenata. Letke izrađujemo po vašim željama, u fullcoloru ili u manjem broju boja, u različitim formatima, tisak je digitalni, a moguć je na različite gramature papira, koji može biti sjajni ili mat, sa doradom ili bez nje, jednostrano ili obostrano, uostalom, kao i kod vizitki.

Ukoliko vam je potrebna pomoć pri dizajnu samog letka, znanja i iskustva našeg stručnog tima vam stoje na raspolaganju.

Vi najbolje znate koji letak vama najviše odgovara, a ukoliko niste sigurni, kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći.