Vizitke i akreditacije

Kliknite na slike ispod i pogledajte naše radove.

img img img img img

Posjetnica, odnosno vizitka, je promotivni materijal kojim mogućem korisniku ostavljate sve potrebne informacije kome se obratiti u svrhu obavljanja posla. Obično je standardiziranog formata, ali po potrebi radimo i vizitke u željenim dimenzijama. Izrađujemo ih prema gotovoj pripremi ili će vam naš stručni tim pomoći u osmišljavanju najprikladnijeg dizajna. Uobičajeno je da se tiskaju na papiru od 300 grama, međutim na raspolaganju vam stoji cijeli spektar papira, svih debljina, tekstura i boja. Također se izrađuju u svakoj kombinaciji boja koju želite, primjerice jednobojne ili višebojne (full color). Mogu biti mat ili sjajne, jednostrane ili obostrane, sa plastifikacijom ili bez nje.

Akreditacije su promotivni materijali najčešće korišteni pri susretima poslovne prirode, konferencijama, prezentacijama, raznim društvenim događanjima i sličnim prigodama. Dimenzije su uglavnom standardizirane, osim ukoliko imate potrebu za nečim neuobičajenim u skladu sa prirodom događanja, tada radimo po potrebi i donesenom materijalu. Ako trebate pomoć u osmišljavanju takvih "drugačijih" akreditacija, obratite se našem stručnom timu s povjerenjem. Akreditacije se rade na cijelom spektru papira, svih debljina, tekstura i boja, sa plastifikacijom ili bez nje, upravo kao i vizitke.

Pogledajte našu galeriju slika, a ukoliko imate bilo kakvih pitanja, obratite se našem stručnom timu s povjerenjem, bit će nam drago pomoći Vam.