Izrada reklama

img

Jedna smo od prvih firmi u Hrvatskoj koje su pocele s izradom reklama, u 20 godina rada stekli smo iskustvo i tehnologiju za izradu praktički svih tipova reklama koje možete zamisliti i koje ste vidjeli u inozemstvu a još nisu popularne kod nas. Najčešći tipovi reklama na našem tržištu navedeni su iznad, ali ako trebate nešto posebno, sigurni smo da i to možemo napraviti, stoga nam se javite s povjerenjem.

Tisak

img

Osim izrade reklama, nudimo i usluge tiska po povoljnim cijenama, radimo gotovo sve vrste tiska (osim offseta), od sitotiska pa sve do digitalnog tiska. Sav tiskani materijal isporučujemo brzo i garantiramo kvalitetu i dugotrajnost (bitna stavka kod termotiska i sitotiska - da budu otporni na pranje).

Prometna signalizacija

img

Vršimo i poslove prometne signalizacije, izrade i montaže prometnih znakova svih vrsta i veličina, horizontalne signalizacije (podne oznake, oznake parkirališta i slično) te vertikalne signalizacije (putokazi, natpisi, lokacijske karte, interna signalizacija po zgradi i slično). Dugogodišnje iskustvo i zadovoljni klijenti garantiraju kvalitetu.

Staklo i kristali

img

Prodaja i obrada stakla i kristala novost je u našoj ponudi i na Hrvatskom tržištu. Radi se o elegantnim kristalnim oblicima koji služe kao trofeji ili pokloni. Mogu se personalizirati po želji, ispis imena, organizacije, postignuća ili bilo čega drugoga daje jedinstven dojam kojeg je teško ostvariti na tradicionalan način. Pogledajte slike da se uvjerite.

Posebne usluge

img

Uslijed dugogodišnjeg razvoja stekli smo posebne vještine i tehniku da možemo tehnički realizirati razne ideje koje možda imate. Ako imate neki zahtjev kojeg ne možete ostvariti ili nemate ideju kako bi počeli, obratite nam se s povjerenjem, rado ćemo vam pomoći, makar i samo savjetom.

Proizvodi i usluge

Ukoliko imate neku ideju a niste sigurni u realizaciju, naš iskusni tim pomoći će Vam u svakoj situaciji, slobodno nas kontaktirajte!