Izrada naljepnica

Kliknite na slike ispod i pogledajte naše radove.

img img img img img

Naljepnice izrađujemo u svim oblicima, na sve načine, od sjajnih (glossy) folija do mat papira, a nudimo i mogućnost kompjuterskog izrezivanja posebnih oblika. Tisak se vrši digitalnim tiskom, sitotiskom ili solventnim tiskom - ovisno o veličini i namjeni naljepnice. Izrađujemo ih u svim zamislivim veličinama, od svega nekoliko milimetara pa do desetak metara kvadratnih. Obzirom da su visoko kvalitetne, mogu se aplicirati na gotovo sve zamislive površine, a sama izrada kratko traje.

Korist naljepnica je velika jer privlače pogled i ukoliko imate dobar dizajn nemojte oklijevati kako ćete ga prezentirati, posebno ako želite da vaša reklama, ideja ili proizvod bude izložena pogledu mnoštva, bez obzira jeste li ju zalijepili na autobusnom stajalištu, na automobil ili na izlog. Ukoliko imate problema sa idejom ili dizajnom, i tu vam možemo pomoći. Svrha naljepnica je višestruka, od deklaracija prehrambenih proizvoda do raznovrsnih promotivnih aktivnosti.

Do sada smo napravili na tisuće naljepnica, slobodno nam se obratite sa punim povjerenjem, naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju!